2 χρυσά μετάλλια στο Μεσογειακό πρωτάθλημα sanda

2 χρυσά μετάλλια στο Μεσογειακό πρωτάθλημα sanda

Χρυσά μετάλλια για τις αθλήτριές μας Κατερίνα και Δέσποινα Αποστολίδου στο 1ο Μεσογειακό πρωτάθλημα sanda που έγινε στην Αθήνα.
Οι αθλήτριές μας έπιασαν υψηλή απόδοση και δεν βρήκαν αντίσταση από τις αντιπάλους τους και πήραν εύκολες νίκες.
Ήταν ένα καλό test ενόψη των προσεχών τους αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Read More

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η αθλήτριά μας Δέσποινα Αποστολίδου

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η αθλήτριά μας Δέσποινα Αποστολίδου

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία έφερε στην πόλη του Περάματος η σχολή μας.
Συγκεκριμένα, μετά το παγκόσμιο μετάλλιο που έφερε τον Οκτώβριο η Κατερίνα Αποστολίδου, η μικρή αδερφή της Δέσποινα Αποστολίδου έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Τιφλίδα της Γεωργίας, νικώντας όλες τις αθλήτριες με τις οποίες κληρώθηκε και πολύ σημαντικό, η νίκη στον τελικό έγινε απέναντι σε Τουρκάλα αθλήτρια στις 19 Μαΐου, ημέρα μνήμης για τους Έλληνες του Πόντου όπου και αφιερώθηκε το χρυσό μετάλλιο από την αθλήτρια και τον προπονητή της.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την αθλήτρια και προς τους χορηγούς της, οι οποίοι βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι.
Μεγάλος και βασικός χορηγός ήταν η εταιρία facility.c.s (security, vip protection) του Νίκου Πιπέρογλου.
Υποστηρικτές:
Παιδικός σταθμός Σίμπα Αλ.Ζαΐμη 9 & Κλεισόβης Καλλίπολη Πειραιάς, ευθυγραμμίσεις Δήμος Πειραιώς 187 Κ.Πετράλωνα και από την πόλη του Περάματος:
Electrospare Σάκης Φουρναράκης Λ.Δημοκρατίας 96, Χρωματοπωλείο Άφοι Αγαλιώτη Καραολή και Δημητρίου 41, φροντιστήριο Τρίλιζα Ελ.Βενιζέλου 63, Ξένες γλώσσες Γεωργάτος 25ης Μαρτίου 26, ψητοπωλείο Το καλύτερο Καραολή και Δημητρίου 34, κομμωτήριο Ζωή Αρχοντοπούλου Αρσάκη 12, XrysNik Creations κατασκευή ιστοσελίδων Καραολή και Δημητρίου 11 Πέραμα.

Αξίζει να τονίσουμε, ότι η σχολή μας είναι η μοναδική σχολή wushu kung-fu στην Ελλάδα η οποία έχει κερδίσει μετάλλια σε παγκόσμιο, σε πανευρωπαϊκά και σε Βαλκανικά πρωταθλήματα στο μαχητικό wushu. Έχει στις τάξεις της παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ η αθλήτρια Κατερίνα Αποστολίδου είναι η μόνη ανάμεσα σε γυναίκες και άντρες στην ιστορία του Ελληνικού wushu kung-fu που έχει μετάλλια και σε παγκόσμιο και σε πανευρωπαϊκό και σε Βαλκανικό πρωτάθλημα στο μαχητικό άθλημα sanda.

Read More

Πανελλήνιο πρωτάθλημα wushu kung-fu 2017

Πανελλήνιο πρωτάθλημα wushu kung-fu 2017

Μεγάλη ικανοποίηση αλλά και υπερηφάνεια αφήνουν σε όλους μας τα αποτελέσματα των αγώνων των μαθητών μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα wushu, όπου ο σύλλογός μας παίρνει μέρος ανελλιπώς από το 2000.
Σε σύνολο 12 αθλητών, το αποτέλεσμα ήταν 7 χρυσά, 4 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο.
Το σημαντικό όμως είναι το ότι εκτός της Δέσποινας Αποστολίδου όσα παιδιά κέρδισαν τα χρυσά μετάλλια ξεκίνησαν φέτος τα μαχητικά αθλήματα στη σχολή και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έφτασαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα, κάτι που είχα προβλέψει για κάποια από αυτά από την αρχή.
Συγχαρητήρια λοιπόν και σε αυτά τα παιδιά, αλλά και σε όσα ανέβηκαν στο 2ο και 3ο σκαλί του βάθρου γιατί είναι όλα άξιοι μαχητές, τώρα στους αγώνες και αύριο στη ζωή τους αφού θα κουβαλάνε την νοοτροπία του μαχητή για πάντα.
Όπως τους έχω πει, δεν αλλάζει τίποτα ούτε για τους νικητές, ούτε για τους ηττημένους.
Κανείς νικητής δεν επαναπαύεται, κανείς ηττημένος δεν απογοητεύεται, παρά μόνο όλοι δουλεύουν περισσότερο για να βελτιώνονται συνεχώς και να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.
Και όχι μόνο τεχνικά και μαχητικά, αλλά και να φτιάξουν ένα δυνατό χαρακτήρα που θα τους οδηγήσει ψηλά στην πορεία της ζωής τους.
Καλή συνέχεια σε όλους και από Δευτέρα ακόμα περισσότερη δουλειά, πάντα με αγάπη και διάθεση!!!
Συγχαρητήρια και στην Ελληνική ομοσπονδία wushu kung-fu και σε όλους όσους συνέβαλλαν για να γίνει για ακόμα μια φορά ένα επιτυχημένο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Για την ιστορία τα μετάλλια κατέκτησαν οι:
Χρυσά
Δέσποινα Αποστολίδου
Ηλίας Τσιτούνας
Μαρία Τσιτούνα
Ιωάννα Διαμαντοπούλου
Ευμορφία Σμύρου
Παναγιώτης Λαλαούνης
Νικόλαος Ζωγραφίδης
Ασημένια
Ηλίας Φουρναράκης μετά από ήττα με 3 ποινές στον τελικό
Ιωσήφ Μακρής
Νικόλαος Παρράς
Ηλίας Σμύρος
Χάλκινο
Ηλίρ Ρουτσάι

Φωτογραφίες

Read More

Διασυλλογικό πρωτάθλημα »The art of wushu»

Διασυλλογικό πρωτάθλημα »The art of wushu»

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία των αθλητών μας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα »The art of wushu», το οποίο έγινε την Κυριακή 12/3/2017 στο Ολυμπιακό κέντρο πάλης.
Πόσο μάλλον όταν τα 10 από τα 15 παιδιά που πήραν μέρος είναι ουσιαστικά αρχάρια αφού ξεκίνησαν φέτος στη σχολή μας την ενασχόλησή τους με τα μαχητικά αθλήματα, κάποια μάλιστα μόλις 1 και 2 μήνες πριν.
Πιο συγκεκριμένα, ο απολογισμός ήταν 7 χρυσά μετάλλια με τους:
Κατερίνα Αποστολίδου στο sanda

Μαρία Τσιτούνα
Ηλία Τσιτούνα
Ιωάννα Διαμαντοπούλου
Νικόλαο Ζωγραφίδη
Μορφούλα Σμύρου
Αναστάσιο Μπουντούνη
στο Proam Sanda
Και 8 ασημένια μετάλλια με τους:
Δέσποινα Αποστολίδου η οποία αποβλήθηκε με ποινές για δυνατό παιχνίδι ενώ ήταν ήδη μπροστά με 1-0 στους γύρους και μπροστά και στον 2ο γύρο,
Ηλία Φουρναράκη
Ιωσήφ Μακρή
Νικόλαο Παρρά
Γιάννη Ζωγραφίδη
Παναγιώτη Λαλαούνη
Ηλία Σμύρο
Άγγελο Μαρίνο
στο Proam Sanda
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ακόμα περισσότερη δουλειά από εδώ και πέρα πάνω στις αδυναμίες και των νικητών και των ηττημένων και ραντεβού σε 1 μήνα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα wushu.

Read More

Φιλικά Sanda boxing sparring

Φιλικά Sanda boxing sparring

Φιλικά sparring ενόψει των προσεχή διοργανώσεων πραγματοποιήθηκαν στο σύλλογό μας το Σάββατο 4 Μαρτίου με τη συμμετοχή αθλητών του συλλόγου μας και των συλλόγων του Αλέξανδρου Πέτρου από τα Κάτω Πατήσια και του Φώτη Κάρου από τον Πειραιά.
Δάσκαλοι, αθλητές και γονείς έμειναν όλοι απόλυτα ικανοποιημένοι και ο προπονητής του συλλόγου μας, τους ευχαριστεί όλους για τη συμμετοχή τους.

Βίντεο

Read More

Βραβεύσεις διακριθέντων αθλητών Ε.Ο WUSHU KUNG-FU

Βραβεύσεις διακριθέντων αθλητών Ε.Ο WUSHU KUNG-FU

Βραβεύθηκαν σήμερα από την Ελληνική ομοσπονδία wushu kung-fu οι αθλητές που είχαν σημαντικές διακρίσεις σε εξωτερικό και Ελλάδα.
Ανάμεσά τους, οι αθλήτριές μας:
Κατερίνα Αποστολίδου για την 2η θέση στο πανευρωπαϊκό και την 3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα sanda.
Και Δέσποινα Αποστολίδου, 3 συνεχόμενες φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος σε qingda και proam sanda.

Read More