Διακρίσεις

Διακρίσεις

Ο σύλλογός μας έχει πάρα πολλές διακρίσεις στο μαχητικό άθλημα wushu sanda και στις πιο light μορφές του (qingda-proam) από το 2000 που είναι μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας wushu kung-fu.
Δεκάδες πανελλήνια πρωταθλήματα με κάποιους μαθητές να είναι σχεδόν μόνιμοι πρωταθλητές κάθε χρόνο, δεκάδες διασυλλογικά πρωταθλήματα, νίκες σε events κλπ.
Επίσης έχουμε και πολύ σοβαρή παρουσία σε διεθνείς αγώνες.
Συγκεκριμένα ο σύλλογος έχει 7 μετάλλια σε Βαλκανικά πρωταθλήματα, 1 μετάλλιο σε διεθνές πρωτάθλημα στην Τουρκία, 2 μετάλλια σε Μεσογειακούς αγώνες, 2 μετάλλια σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και την μεγαλύτερη ως τώρα διάκριση, 1 παγκόσμιο μετάλλιο από την αθλήτριά μας Κατερίνα Αποστολίδου που είναι μία από τις 3 μεγαλύτερες διακρίσεις στην ιστορία του Ελληνικού wushu, κάτι μου μας κάνει έναν από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους wushu στην Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις sanda.
Χαρακτηριστικό της σημαντικότητας αυτής της διάκρισης είναι, το ότι η αθλήτριά μας πέτυχε 2 νίκες στις μόλις 4 που έχει το Ελληνικό wushu sanda στην ιστορία του σε παγκόσμια πρωταθλήματα!!!
Τελευταίες σημαντικές διακρίσεις για το σύλλογό μας, ήταν το χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα wushu στην Γεωργία από την αθλήτριά μας Δέσποινα Αποστολίδου και τα 2 χρυσά μετάλλια στους Μεσογειακούς αγώνες, από την ίδια αθλήτρια και την αδελφή της και παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Αποστολίδου.